buro KAAS

facts & insights over voeding, gezondheid en consumentengedrag

Wie ben ik

Oprichtster en drijvende kracht achter buro KAAS is Odette Bruls. Een allround professional met kennis van en ervaring in diëtetiek, marketing(communicatie), onderwijs & onderzoek en psychologie. Odette studeerde Bedrijfseconomie (master, marketing), Voeding & Diëtetiek (bachelor) en Psychologie (propedeuse). Ze werkte eerder als marktonderzoeksmanager bij een onderzoeksbureau en diverse bedrijven, waaronder in de levensmiddelenindustrie. Docentervaring deed ze op bij Tilburg University (marketing) en de Haagse Hogeschool (Voeding & Diëtetiek).

Naar aanleiding van haar afstuderen bij de opleiding Voeding & Diëtetiek publiceerde ze in de wetenschappelijke bijlage van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek het artikel ‘Gewichtige veranderingen tijdens de overgang: verkennend literatuuronderzoek naar veranderingen van gewicht en middelomtrek tijdens de overgang en kwalitatief onderzoek naar de subjectieve beleving van de overgang.’ (2011)

Odette bezit een passie voor het opdoen van nieuwe kennis, uitpluizen en toegankelijk maken van informatie en schrijven.

Bel : 0655828267

Mail : info@burokaas.nl

Algemene voorwaarden buro KAAS

LinkedIn